Networking and connecting people with passion

Nieuws

Luxury trade mission Brazil

Graag willen wij via deze weg u op de hoogte brengen van de unieke handelsmissie naar Brazilië. Het betreft hier een heel specifiek segment nl. het luxury segment. Op 24 maart reist er een groep van MKB-ondernemingen af naar Brazilië om daar indruk te krijgen en contacten te leggen in het Zuid-Amerikaanse land. Zie hiervoor ook het interview op BNR: http://www.bnr.nl/radio/bnr-zakendoen-met/811847-1301/zakendoen-met-tanken-ondernemen-en-jachten

Op basis van de gesprekken die zijn gevoerd uit de verschillende aanverwante branches is vernomen, dat er veel behoefte bestaat om meer over de grootst groeiende markt in dit segment te weten te komen. Door de jarenlange ervaring van Vreugdenhil Yachts in dit land is een groot netwerk ontstaan in dit segment. De gedachte is ontstaan vanuit dat er veel ondernemingen interesse hebben in dit land maar niet weten hoe ze er moeten komen, deze brug bieden wij. Mocht bij u behoefte bestaan om mee te gaan, er zijn nog enkele plekken. Zij kunnen zich aanmelden via de site: www.handelsmissie.com.

Mocht er behoefte zijn aan een meer individuele aanpak dan behoort dit ook tot de mogelijkheid. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen via telefoon en/of mail (voorkeur).